Morsdag. :)

Jag och Agnes såg på tv, var ute och gungade på både svedjeskolan och hertsöskolan sen gick vi till miljögården och kollade på djuren och pratade. En bästavän och en varm och solig dag är bland det bästa som finns enligt mig, det behövs inte mer för en lyckad dag.
Idag är det ju även morsdag, min mamma fick en kopp som det stod världens bästa mamma av mig och min syster, dock gick den sönder när jag och min syster cyklade hem från stan men min pappa skulle nog fixa den så det blir bra. Nu ska jag ut och cykla med Kajsa, min familjs hund, inte någon människa om någon trodde det. ;)

Nytt.

Det som var nytt var alltså jackan och dom två topparna från Monki. Dock så hade dom så att man fick ta 2 Jersey toppar för priset av en så betalde bara 150:- för dom två tröjorna vilket dom båda tröjorna kostade ordinare pris om någon bara vill ha en. Fast det erbjudandet gällde nog bara i helgen tror jag, iaf här i Luleå. :)

Dagens outfit. ♥

Tröja: Monki 150:-
Byxor: H&M 199:-
Klocka: Claes Ohlson ?:-
Kör på bara vanligt uppsatt hår idag, sen är topparna som ni ser på bilden fortfarande lockiga så det blir lite mer fint/tillfixat än vad det igentligen skulle vara så det tackar man för att det håller sig kvar. :)

Gårdagens outfit. ♥

Jacka: H&M 299:-
Tröja: Monki 150:-
Byxor: H&M 199:-
Sockar: Stadium outlet eller nått.
Igår körde jag på lockar vilket jag inte ofta gör men man måste ju variera lite.

Agnes. :)

Ska vara med Agnes idag, ska bege mig mot henne när hon är klar. Visar dagens + gårdagens senare idag för då ser ni mina nya kläder som jag köpte igår. Imorgon är det skola känns typ inget speciellt, dock har vi idrott och det är ett stort plus. Aja, hejdå. ♥

:OOOOOO

Rubriken har inget med inlägget att göra men det kändes bara bra att ha det så ?
Har iaf varit på stan med min fina men konstiga på ett bra sätt stora syster. Hittade bla en jacka som jag är kär i, visar imorgon det jag köpte. Sen ha rjag varit och handlat på ICA med min syster till middagen.
Har verkligen fastnat på denna låt, den är jätte bra på något sätt enligt mig. :)
Visar både musikvideon och lyrics för i musikvideon hörs det massa annat och är därför inte lika bra. :)
Musikvideon:
Lyrics:

Hej och hejdå. ♥

Kom nyss hem från skolan och nu ska jag ut med min lillasyster så har inte tid att blogga, gör det sen, xoxo. ♥

Typ sommarväder.

Det är varmaste dagen i Luleå detta år idag. Sjukt varmt. Vi var med våra klasser som vi har i 7:an idag, vi spealde iaf brännboll blandannat och man typ dog för att det var så varmt, fast 7B som jag går i vann stort, känns bra. :)
Ska städa mitt rum för det ser verkligen ut som ett bombnedslag sen kommer släkten ikväll. :)
Kärlek. ♥

We♥it.

525863_392251180817741_145866985456163_1082458_1715816318_n_large
577110_413379948682840_348777785143057_1348807_1779677438_n_large
Kärlek ↓ ♥
Tumblr_lzh4gwlbtx1r36hx4_large
Tumblr_m4hgqwqtkj1r3etdho1_400_large
Tumblr_m4fq18omll1ql3euuo1_500_large
Några helt random bilder från we ♥ it. :)

Byxdress.

Något som jag tycker är sjukt snyggt och enkelt till sommaren är byxdressar, älskar speciellt dom med mönster och ett tunt mysigt tyg. Tipsar om några från H&M.
H&M 199:-
H&M 199:-
H&M 149:-

Stan med Agnes. :)

For till stan med Agnes som rubriken lyder.  Lämnade tillbaka mitt linne och köpte ett annat som jag blev supernöjd med. Hade tänkt att visa min skolavslutnings outfit men ni får helt enkelt vänta några dagar, typ två veckor eller nått. Det klarar ni lätt. Imorgon kommer iaf min släkt hit och firar mig, det blir kul. Längesen man träffade släkten så det känns bra. :)
Typ godnatt eller nått. :*

Rubrik.

Slutade 14.10 for hem, åt mellis innan jag for med mina systrar och mamma till stan och köpte avslutningskläder, sjukt nöjd med mina shorts, ska dock byta min tröja eftersom den var för genomskinlig eller hur det stavas.
Köpte även JUSTIN DREW BIEBERS UNDERBARA PARFYM. Den luktar så sjukt gott och den kommer jag använda dom närmsta åren framåt. Då vet alla det, puss hej. ♥

..

SÅ himla typsikt mig, var bara tvungen att visa.

....

Why, why can't this moment osv, så börjar Euphoria.. Intresseklubben antecknar typ.
Ska nog och klippa mig i helgen och köpa avslutningskläder, sjukt att jag inte gjort det än men är en sånhär sista minuten person. x)
Så underbar låt. För er som inte visste det skrev Justin den till hans mamma på morsdag. Grät typ när jag hörde den första gången, sååå bra. ♥♥
Och ja, Justin skriver om hur han upplevde hans typ allt med sin mamma, typ svårt att förklara men texten är sann om ni förstår. :)
En bild bara..
Tumblr_m4a3wbubvd1rwwa3to1_500_large

Hemma...

Hemma efter ca 4 dagar i Stockholm. Ingen fattar hur kul det var föutom dom som var där. Vill bara tillbaks. Idag gick vi runt med linne och vi svettades typ ändå, fatta varmt ? Och sen när man kommer hem så fucking regnar det ! :o Blev lite besviken. Men aja, eftersom min mobil knappt funkar att göra något på så funkar då såklart inte kameran heller, så det blev inga bilder.... Men det är livet, fast kan dock bjuda på någon bild tränarna har tagit på oss. :DD<3

Stockholm. :)

Åhhh skrev ett inlägg men det blev helt fucktup så måste göra ett nytt, och ja jag var tvungen att skriva det...

Idag bär det av mot Stockholm, fatta nice det kommer bli !
Eftersom jag fyller år på fredag och är fortfarande där då så firade min familj mig igår.
Jag fick några grejer som jag ville ha, sen fick jag även pengar till Stockholm så är nöjd.






Det fick jag av mina föräldar.

Detta fick jag av min syster, fick dock två andra med andra smaker och 25:- kronor.


Mums. xD

Var även på stan med Emma igår. Köpte ett par azuma shorts.
Hittade ingen bild, och jag hinner och orkar inte ta ett eget kort. :p


Presenter. :)

Vi åt mat och lekte lekar, låter som värsta barnkalaset men ja. Vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt. Det var kul och dt mesta blev lyckat under kvällen. Agnes sovde sedan hos mig. Sen idag gick vi upp vid nio och gjorde oss klara innan vi for till träningen på hälsans, den gick bra. Visar det jag fick. :)
Sämsta bilden någonsin men orkade inte ta nån finare. ;)

Kalas. :)

Hej, städar mitt rum samtidigt som jag lyssnar på musik. Agnes kommer vid två nått sånt och så förbereder vi för tjejkvällen plus Martin som vi ska ha idag. Den börjar fyra. Ska vara clown om jag inte sagt det, blir kul. puss och hej måste fortsätta städa osv. :*♥

Torsdag.

Träffade klassen och lärararna vi ska ha i klassen, nöjd med min klass iaf. Sen var jag med Agnes vilket jag var idag också. Skulle varit med Emma, min lillasyster men jag slapp. Imorgon ska jag och handla med Agnes och hennes pappa till kalaset vi ska ha på lördag, det blir kulkulkul. Sen blir det även träningsmatch mot höken.
Puss. :*
526411_353865701316817_276481539055234_896894_1303417212_n_large

Stan. ♥

Var på stan med mest Agnes och Li, men var et tag med Martin, Alma och Felicia. Köpte iaf en bandeau. Agnes övertalat mig på nå vis, fast ville ju ändå ha den så klagar ju inte. Bra att ha med henne för annars hade jag nog inte köpt den. :) Men aja, var nyss och sprang med syster. Imorgon träffar vi mentorerna till sjuan. Blir typ kul, hoppas det iaf.
Gina Tricot 59:-
Minimal bild men vem bryr sig.

13 ÅR !

Fyller ju snart år så detta är vad jag önskar mig av mina föräldrar:

Ny mobil, Iphone 3 eller 4, eller HTC Cha Cha.
Svarta nike löpartïghts(?) för mina är förkorta.
Nike bag.
Presentkort på H&M.

Typ det jag vill ha och kanske nya löparskor. Typ mest träningsgrejer ? :/

Aja. :):):)

BTW, SNART BLIRE STOCKHOLM MED BASKETLAGET, TAGGA TAGGA TAGGA. :DDD
Sory, var bara tvungen att skriva det. x)


ada

Inte bloggat sen i torsdag typ eller nått. Har iaf hunnit bränt mig på VARM kola, har märken och blåsor nu, inte kul och inte fint. Aja, sen igår hade jag träning på hälsans. Sköt på sidan osv. Sen for jag och tränade med pappa och sin syster, eller tog det lungt eftersom jag är förkyld, vilket ´var anledningen till varför jag inte var med på träningen. Idag ska jag inte göra nått förutom att fara och springa eller fara och träna med pappa och mamma om dom skulle. :)

Arkivbild sen förra sommaren....


I ♥ ? :/

Vet typ inte vad jag ska blogga om. :/ Var iaf med Agnes igår innan vi for till träningen. Tog även spruta igår så kunde inte lyfta armen speciellt högt så vi var inte med, men gjorde lite saker på sidan om. :)
Vet inte om det blir stuga idag, vill inte det. Vill på stan och kolla om det finns en tröja jag vill köpa. Vill även klippa mig. Men vet inte, vet typ inget. :S
Displaypicture_large

Rosa Rosa Rosa. ♥

Har typ inte gjort så mycket över valborg, var på morjärvsbrasan och sen åt min farmor, farfar och kusin hos oss. Sen igår var jag ute och sprang två gånger. Älskade vädret igår, perfekt springväder enligt mig. Imorgon blir det träning, tagga tagga tagga. :*:*
Btw, ja Agnes klart bilden handlade om dig, vem annars liksom ?;DD<3

RSS 2.0