Ont i magen..

Har ont i magen just nu så det inte finns, men måste ändå träna på glosorna och texten tills imorgon. Så försöker så gott det går. Bloggade inget igår så kände att jag var tvungen att slänga in ett inlägg. Skolan gick bra idag och så. Nu ska jag träna glosorna snabbt innan jag går och lägger mig i sängen eller framför tvn. Hejdå!♥

Träning!:)

Ska börja göra mig klar inför träningen. Den börjar 5 så måste böra byta kläder och packa väskan snart. Skolan gick bra såg på film sista lektionen, fast inte hela vi ska se resten en annan lektion. Jag vet inte vad jag ska skriva? Hjälp!
Skriv förslag om vad du vill jag ska skriva om för nu måste jag verkligen börja göra mig klar. Hejdå!♥

1a advent!:)

Det är ju första advent idag. Det är ju snart jul, Typ bara en månad kvar. Inte länge. Men i alla fall spelade match sedan for jag och sålde fika. Var inte så jätte kallt men ganska.Sen for vi och handla träffade min faster där, hennes blogg-----> http://elinvictoriao.blogg.se/ . Vet inte riktigt vad jag ska göra nu då, kanske se på en film eller något sådant. Hejdå!
♥♥

What's my name? x)

Breaking Dawn var ultra mega bra enligt mig! Gillade att hon blev vampyr, är typ den enda som tycker så!?
Men i alla fall idag har vi typ spelat wii och jag ägde ut, enligt mig x) Izza for typ hem vid kanske kvart i 2 och Amanda vid 3. Sen dess har jag suttit fast framför datorn. Aggo om du ser detta så dissade jag inte ditt sms utan kunde inte svara för mina pengar tog slut! Nu vet ni alla det oxå! Men Hejdå!♥

Breaking Dawn!♥

Ska ju och se Breaking Dawn idag, dom flesta säger att den är jätte bra så då hoppas jag att jag också tycker det. Sen ska Izza och Amanda sova hos mig, så det blir kul.
Slutade 12 idag. Har städat mitt rum, bäddat sängen och så där. Ska nog ta en macka eller något sånt. Har träning halv 6 så far och hämtar upp Merri typ 5 över 5. Har hängt upp mina Justin Bieber affischer igen, tog ner dom förra gången för jag kände mig så iaktagen. Lite werid jag vet! Men ska inte ta ner dom denna gång har jag bestämt liksom. Men nu ska jag kolla fb, bli gärna vän med mig om ni inte redan är det!:)

Duscha sedan sova!

Som ni ser på rubriken ska jag duscha och sedan gå och sova, är trött för en gångs skull. Imorgon blire bio med Izza och Amizz, vi ska se Breaking Dawn. Sen ska dom sova här om dom fick det fast jag tror dom fick det iaf för mamma!:) Men måste gå och duscha nu innan det blir för sent! Godnatt!♥

Rihanna är grym!;))

Har träning ikväll, längtar redan vettni. Skolan är bara irriterande just nu så orkar inte prata om det, för alla behöver inte veta allt om det. Nu ska jag bara fortsätta med mitt och det var allt jag hade att säga just nu så hejdå!:)

Mobbning!

Är så sjukt less på mobbing och sen vågar dom inte stå för det. Man ska inte göra något man fanimej inte vågar stå för, det bevisar bara att man är en fegjävel och att man troligtvis bara gjorde det för att vara cool osv. För så är det oftast man gör något av såkallat grupptryck sen så när dom väl gjort något dumt eller så så ångrar dom sig säkert fast jag vet ju inte men så är det säkert så för dom flesta. För jag tror ju inte direkt att något vill göra någon illa vem det än handlar om. Jag tycker att "mobbare" regerar först och sedan tänker, det borde då vara tvärt om. Jag tänker alltid om jag gör något, om jag vågar stå för det när det väl gäller är svaret nej då går struntar jag bara i det. Så svårt är det inte! Detta handlar INTE om mig så jag är inte mobbad eller så. Har dom bästa vännerna i världen, och det ska man ju vara glad över. Vad tycker ni är det är fel att mobba någon? Svar uppskattas!!

Ciabatta!:)

Har bakat ciabatta nästan från att jag kom hem. Så har inte hunnit blogga tidigare, men man överlever ju. På fredag ska jag nog på bio. På lördag ska jag kanske och handla julklappar med min syster. På Söndag match vid 9 sen ska jag sälja fika ett litet tag(till laget). Så kanske inte är så JÄTTE aktiv men inlägg kommer, det lovar jag. Ska snart stoppa in vröden i ugnen när dom jäst färdig och plocka bort och så, så hejdå!;)
Getimage_large

Modekungen!

Kärlek!♥
Finns på www.modekungen.se

Inget att skriva om!

Jag har inget att skriva om, har j bara varit på skolan och den var tråk sen gick jag till ica det är lixom inte så intressant att läsa! Har ni några tips dom ni vill att jag ska skriva om, och ORKA kommentera!;)) Tar bara 1min elr mindre. Tack på förhand! Gör ett kollage eller något som jag lägger in sen! xoxo Frida!:)<3

New In;

Glitter: 79.00-79.90:-

LMFAO!:))

Var ju på skolan som vanligt och det gick väl bra. Det börjar bli jätte kallt nu och det gillar jag INTE! Hade gärna flytt utomlands nu. Det hade ju inte direkt satt fel. Får väl drömma mig bort, antar jag. Men tillbaka till verkligenheten, har träning ikväll TAGGA! Kan aldrig få nog av basket, omöjligt just nu. Ni kommer inte få några nya bilder för tillfället för min kamera har slut ström och laddaren är i stugan och far dit näst nästa helg troligtvis, så blir inga nya bilder elr outfits på ett tag. Ska träna på Islam grejs och rengöra Smillans bur. Smillan är en hamster för er som inte vet det, min alltså fast det har ni nog fattat! Hejdå!:)

Pepparkaka med sylt!:0

Random rubrik, men whatever. Var ju somsagt med Amanda och Izza, Amanda klädde sin lilla gran. Den hade ca 36 kulor/pumlor, inte lite det inte. Men den blev riktigt fin! Sen filmade vi lite och så. Sen när Izza åkt hem gick jag och Amanda till Ica och köpte pepparkaks deg och bakade pepperkakor. Fast hann inte baka klart för att jag skulle hem, så lämnde Amanda själv med bakningen! Nu ska jag gå Hejdå!<3 


Moves like jagger

Godmorgon eller Godeftermiddag kanske man säger klockan är ju runt 12. Har nyss städat mitt rum och bytt sängkläder och så. Och nu ska jag gå och duscha sen ska jag till Amanda och vara med hon och Izza, så det är vad jag ska göra idag. Hejdå!:)

Fa La La!

Vi förlorade mot Höken 98 med 20-16 till dom såklart då. Men en jämn match vare! Imorgon skulle jag nog vara med Amanda, så det blir kul. Har sett på Luleå Hockey-HV71 och nu sitter jag här, och äter Juleskum. Fast dom är inge goda längre! Stackars mig då, men nu ska jag lyssna på musik och typ sova, okej inte ännu men om en timme kanske är trött. Men Hejdå!♥
Denna är så SNYGGG! Märke: Chanel 2.55 Jumbo tror jag det va!:)
Denna väska är nog min drömväska!(Just nu iaf!xD)

Stannade Hemma!:)

Som ni nu har fattat stannade vi hemma i helgen, det kändes skönt! Idag har jag träningsmatch mot Höken 98 vid tre. Vet inte riktigt om jag får fara, fast det tror jag nog. Ska snart äta Frukost/lunch. Har för mig att det kallas brunch, fast jag kanske har helt fel. Men bloggar senare ikväll blire nog! HEJDÅ!<3




Mot björks!:)

Ska snart fara mot Björks för träning, ska bara byta om och vänta tills tre andra tjejer kommer så ska vi åka tillsammans dit, gör det varje fredag. För det är ju lite onödigt att fara med fyra bilar när man kan fara med en!
Och så sa min syster att det kanske inte ska fara till stugan, pappa visste inte säkert. Som om vi stannar hemma lär ni ju märka imorgon om jag bloggar eller inte!
Hejdå!:)

Jag kan inte komma på nån rubrik!

Innan jag gick till skolan imorse hade jag ont i magen men det gick som tur över, trodde först att jag hade fått magsjuka men som tur var så var det inte så. Hade idrott på elevens val, sen idrott och efter det matteprov. Själv tycker jag att det gick sådär. Fast det tycker jag ju alltid och i slutändan så är det bara några enstaka fel. Men så är det nog för ganska många tjejer, alltså att dom inte tror på sig själva. Men slut pratat om det, har träning halv 6 till 7. Sen efter det far vi till stugan tror jag att vi skulle. Nästa helg ska jag kanske på bio, sen har jag ,match mot Boden sen ska vi sälja fika men laget. Jag tror det var nästa helg. Men nu har detta blivit alldelens för långt så avslutar detta med Hejdå!:)

Never let you go!:)

Sitter här i min ensamhet och väntar tills träningen börjar. Hade promenad sista timmen för Anette(musiklärare) var borta, och jag hatar promenader när det är så kallt. Och Agnes och Merima är riktigt irriterande! Fast det vet dom redan! Nog kanske för jag också är det men det spelar ju ingen roll!;D Och det var allt!:)
Tumblr_lut3wagvmr1r6y68mo1_500_large
Tumblr_lusw6b5ddx1r2ezdco1_500_large

A+A+J

Har varit med Amanda,Alva och Julia. Vi gjorde typ igentligen ingeting men vi hade ändå roligt.
Fast Amanda och Julia måste ha fått något konstigt i deras saft, för dom var hyper(säger man så?)
Men vi var på Teknikens Hus idag, vi var där i ca en timme innan vi for hem igen. Skit onödigt tycker jag. Vi hade bara en "lektion" sen fick man knappt kolla nått själv, eller i 5min.Men det är ju inte direkt mycket!
Nu ska jag träna på Engelska glosorn+text till imorgon.
Tumblr_lure7mzdfm1r2natqo1_500_large

15/11-11!:)

Hej Hej har varit på seg skolan idag som vanligt, vi gjorde inte så mycket. Har matte prov på fredag. Fast den tror jag nog att jag kommer klara, får vi hoppas. Åt nyss middag, korv med makaroner för er som var intresserade.
Nu sitter jag i alla fall och "pratar"/chattar med Merri, så tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt.That's all!:)♥

Tumblr_lnzwzcbnnu1qlaa6wo1_500_large


JUSTIN BIEBER! ♥

Slutade halv tre idag.Har kommit på en sak som jag verkligen hatar så är det långa skoldagar och kalla vintrar. Det blev dock två men hursomhelst så är det nog det enda som jag verkligen inte gillar. Nus sitter jag och lyssnar på musik som vanligt. Ska snart börja bege mig mot träningen men det är ett tag kvar.

Vart jag mig i världen vänder!

Hej sitter och lyssnar på musik och skriver i ett prs. Och nu fattar nog inte många men då får det vara så.
Börjar 8.50 imorgon så kan vara uppe längre utan att jag blir döds trött imorgon. Det är ju bra. Har idrott imorgon direkt på morgonen. Hoppas att jag kan vara med, fast jag är nog med i alla fall. Men nu ska jag fortsätta med mitt så hejdå och sov så gott!:)♥

Häj

Har varit på stan med familjen hela dan typ.
Jag köpte inget. Fast jag fick tejp till stukningar och sånt av mamma. Har haft en rulle men det har försvunnit!
Ska snart äta palt som mamma håller på att göra nu. Gillar inte palt så värst mycket. Fast hemmagjord är gott!
Hejdå!;) Konstig slut men nu ska jag gå så hejdå! Det blev bättre!;))

Lördag!♥

Hade match idag och såklart så stukade jag foten. Hur lyckas man? Fast jag fortsatte spela även för att jag kanske inte skulle ha gjort det men jag överlever ju så whatever!
Hade tänkt att fara och träna idag och imorgon om pappa skulle fast det kan man ju såklart inte nu då. Fast kanke far imorgon i alla fall! Hoppas att det går över. Men jaja nu sitter jag i alla fall hemma själv och lyssnar på musik och bloggar. Nu ska jag bara lyssna på musik och stoppa upp foten på något så hejdå!:)♥
Sv till vicky: Okej frukt väljer jag nog, kan inte direkt säga att gröt är min favorit rätt!Och tack för tipsen!:)

Trött som in i h*****

Är trött så det inte finns men jag kan ändå inte sova. Det går ju inte!:/ Jag måste hitta ett sätt att lära mig att sova på kvällarna för jag ligger typ vaken i sängen i 1 ½ timme. Och då blir jag jätte trött på morgonen och vill inte gå upp. Fast man måste ju. Men slutpratat om det, tränigen gick bra. Åt nyss mat eller halv 9 och jag åt så mycket så jag hållde på att spy. Men det var bara för att mina föräldrar tycker att jag äter lite och måste äta så jag får i mig näring för att jag tränar så mycket. Men dom är ju bara omtänksamma så det ska man ju vara glad för! Nu ska jag gå till duschen och sen hoppa i sängen.
Ha en bra kväll och hoppas att ni sover bra!♥



Basket är mitt liv!xD

Har träning idag kl halv 6 på björks så åker med Merri dit vid 5.
Alltså jag måste vara beronende av basket och att träna. Men för det första så är det jätte kul och så mår man så bra efter. Det får ju bara ut bra saker av det, eller hur? Ja det tycker i alla fall jag.
Nu ska jag nog börja med sv läxan vi har till på tisdag(bokpresetation).
Ha det bra fina människor!♥

We♥it

Hej Hej era sötisar. Ska gå och duscha nu och packa mina idrottskläder till imorgon innan jag beger mig till sängen.
Två jätte gulliga outfitar(säger man så) från we♥it.
God Natt!♥

Home This Christmas-Justin Bieber♥

Skolan gick bra idag fast den var seg som vanligt! Vi slutade 13.40 helt okej tid ändå.Gick hem med lerbäcks gänget då som vi kallade oss väldigt fint namn kände jag! Har träning idag klockan halv 6 tror jag, TAGGA! Just nu lyssnar jag bara på Justins julskiva på spotify. Den bästa julskivan helt klart!:) Påtal om jul, är jag den ända som längtar tills jul? Dagens fråga!
Några bilder från när jag i Stockholm för ca 2år tror jag.
Pollen!:/
Jag har tagit dom flesta bilder så ta dom inte!!

Glosor suger!

Var med Merri och Aggo idag. Vi var typ ute och jag skulle göra en videoblogg men den blev nog inte så bra så jag tror nog inte att jag lägger in den eller vi får se. Gjorde 3st tror jag. Sen for Merri hem. Då bakade jag och Aggo choklad muffins. Nu ska jag träna glosorna och sen fara och träna med pappa om han ska fara idag. Var ju igår och tränade och då var jag ensam i ena rummet(det finns två) och då lät det som någon släppte ner nå vikter fast det var ju inga vikter tror jag men det var ändå as läskig. Blev rädd som satan. Ja men måste ta tag i glosorna sen har jag också text till engelskan imorgon så måste göra den också.
Snyggare kan man inte vara! Och så är han bäst. Han är tom bättre än mig och det är det svårt att vara!xD haha!;)

Benare!:P

Var med Alva, Aggo och Emma efter skolan på skolan. Vi gjorde typ inget, i alla fall inte jag!
Kom hem för ett tag sen och så åt jag en hårdbrömacka det var ju intressant!
Men idag ska jag väl inte göra så mycket, vill fara och träna med pappa om han ska. Fast det tror jag nog så det ska jag nog göra. Annars vet jag inte vad jag ska göra! Bjuder på lite bilder!
Lite bilder på Justin Bieber!♥ + 2 andra bilder med uttryck eller vad man ska säga!:)

GODNATT!♥

Ni ser rubriken!:)
GODNATT!;DD
Elr ska gå och duscha först men det ränkas inte vet ni, det har jag lixom bestämt!XD
Fick en kommentar om jag alltid är så flummig?;)
Sv; HAHAH Ja tror nog det, iaf om du frågar mina vänner som jag är med!xD
Vet inte vad som gör det man har alltid energi till att vara flummig även om jag håller på att dö av trötthet!;)
Men måste gå och duscha så jag hinner det idag!?=)
God Natt!♥

Bilder tagna av Amanda!=)

Ser ni någon likhet!? Tex Samma uttryck, samma rörelse, samma kläder osv.
Vet inte riktigt vad jag håller på med där? Failar som vanligt antar jag!;D
Min fina lilla Amanda!:)
Alla bilder är tagna av Amanda!
Hon har en vana av att leka med min kamera när hon kommer hit.
Så Amanda du har bara dig själv att skylla på!;DD
Och det var du som vill att jag skullle lägga in bilder!
Känner min makt här!xD
Nee men om du vill att jag ska ta bort dom så gör jag ju det såklart!;)<3

BADBFADBF

Var ju somsagt på träning den gick bra. Vi körde typ slidefys(Vet inte hur man stavar det och slidefys kom jag på så ja. Sen körde vi nå skottövningar m.m. Har match på Lördag men kommer nog inte kunna gå!
Men så är livet ibland!:/
Justin vann Best Male och Best Pop. Han förlorade biggest fans för den vann gaga men han vann över henne i best pop så det är lungt XD
Amanda :) (.......) om U smile I smile!♥:
Nae, nya biiiilder! :D
IP: ........


07 November, 15:53

Sv; Kommer aldrig hända!;) Jo men inte nu! Du lägger ju inte heller upp så jätte många nya bilder!XD
Kunde inte komma in på din blogg, så svarade här ist. Min dator är som den är!:)<3

U smile I smile!♥

Skolan gick väl bra idag då, satt och sjöng barnvisor för Aggo och 2 andra killar i mitt bord.
Aggo uppskattade det väldigt mycket kände jag! Sen mätte vi våra tungor. Min var längst!(alltså jag och aggo)
Om ni undrar så är vi väldigt normala, speciellt jag!;D
Nu sitter jag och pratar/chattar med www.mizzamizz.blogg.se (Amanda).
Har träning klockan fem idag, så nu vet ni vad jag ska göra!
Välidgt normal bild kände jag!xD
Älskar min boll!♥
Nöjd nu Amanda!?xD

EMA!=)

Ska se EMA ikväll hade jag tänkt! Hoppas Justin vinner alla kategorier han är nominerad i, vilket är tre(best male,best pop och biggest fans)! Han har redan tagit emot utmärkelsen MTV Voice för sitt välgörenhetsarbete. Jag vet att ni är kanske inte är intresserade av det men min blogg så skriver om vad jag tycker är viktigt eller vad jag hoppas, lite konstigt förklarat men ni vet vad jag menar!☺
Om ni är intresserade av att se EMA, så  sänds det på MTV. Röda mattan börjar 20.00 själva galan börjar 21.00 tror jag det var.(svensk tid)
Ska börja bege mig mot tvn så ingen annan tar det före mig!
Bloggar imorgon! Sov gott till er som ska gå och svoa nu!:)

Stugan!;))

Är i stugan nu fast vi ska bara städa sen ska vi bege oss hemåt!;)
Det har jag längtat efter har inte haft något att göra!
I helgen har jag typ sett på tv,spelat nå spel och ja  inte så mycket mer.
Har sett att jag använder typ rätt så ofta men ska försöka sluta med det hade jag tänkt, hur tror ni det går?
Men måste gå och packa nu så hejdå!;))<3


Hejjsan turkar!=)

Anges har farit hem för typ 30min sen. Vi spelade typ och lyssnade på musik, sen såg vi film(bad teacher) Den var bra! Och jag märkte nu att hon har glömt sitt halsband här.
Så Aggo du har ditt halsband med ett blått hjärta här. Tar det till skolan på måndag.
Ja, idag ska jag då fara till stugan!-.- Fast jag vill sova hos mormor fast jag får typ inte det för mamma så jag vet inte!:/
Ska kolla några andra bloggar innan jag ska börja packa!:/

Hejdå hopppas ni får en bra helg önskar Fritt/Frida Olovsson!:D♥


Smillan!:)

Hej jag är med Aggo och vi gör inget. Vi har varit på ica och köpt nått. Aggo ska då sova här oss mig dårå.
Nu ska vi göra nått! Bye!:)♥

Never let you go- JB!:)

Bloggade inget efter jag hade varit på stan så gör det nu

Igår: Jag for ju då till stan med Aggo och Emma, Emma ville också följa så det fick hon ju såklart!:)
Jag köpte typ inget, Eller vi var och fikade på Linas Café så där köpte jag fika!
Emma köpte inget fika där så då gick vi till blågåsen och där fanns det några irriterande ungar som jag och Aggo störde oss på!-.-  Dom typ upprepande vad Aggo sa när vi gick till en annan kiosk för dr pepper. coh när vi gick tillbaka! Jag HATAR när folk upprepar vad nån annan sagt(alltså bara för att vara coola)
Men nog om det sen for jag till farmor och åt. Sen hem och tråka, Sen for jag med pappa och tränade.
Det var typ allt!
Idag vet jag inte vad jag ska göra punkt!

Stan m Aggolienen!xD

Som rubriken lyder så ska jag på stan med Agnes, har typ inge pegar men Agnes skulle köpa en tulban!HAHAHA Nej jag skojjade ju bara!
Men hursomehelst igår såg jag typ bara på pll med syster och ritade människor fejs. Sen for jag och tränade med pappa på kvällen kom hem strax efter elva. Och nu har jag tränings värk i armarna för körde lite syrke stuff y'know.Eller hade tänkt att bara springa men jag får jätte ont i knät av nån anldening!?:/
Men jag måste typ gå och fixa mig!;DD


Dagens+bilder som vanligt!xD


[Linne:Cubus 99:-] [Linne(under):H&M 49.50:-] [Jeans:Cubus 199:-] [Strumpor:GK:s 15:-]











Mitt hår är sådär halvt lockig idag, har inte lockat det om ni tror det!:D



Halloween!

Var ju somsagt hos Kajsa på Halloween fest igår. Vi åt mat,gick bus elr godis såg film m.m!
Det var i alla fall roligt!
Vi såg the descent 2! Har sett ettan hos Alva i somras. Den var mycket bättre, den var läskigare och mycket mer verklig. I denna var det nästan orange blod, (jo verkligen trovärdigt-.-)
Så ja ettan rekomenderas! Fast om ni ser ettan är det ju lika bra att se tvåan!
Men jag varnar för sämst slut, dom är det seriöst!!

Men i alla fall, ni ska ju såklart se hur jag såg ut.



Min syrra sminkade mig, det var hennes första gång hon gjorde detta så jag tyckte att det blev bra!:)



Och en mask hade jag med mig, och så ser ni en del av mitt nya linne som jag köpte igår.


RSS 2.0