Hej :)

 Igår var jag med Amanda och Agnes. Vi städade mest i Amandas lekstuga (hon leker inte i den ännu om ni trodde det) för att vi skulle sova där. Sen spelade vi kubb och sen for vi till Ica och köpte godis, efter det for jag hem och for till min faster för min kusin fyllde år, läste typ 10 olika barnböcker för min lillasyster och min 3 åriga kusin som fyllde år, tror han fyllde 3 iaf, inte så bra på att komma ihåg folks ålder. x)
Sen åt jag och for till Amanda, vi såg på typ Abduction i lekstugan på Amandas dator, rekomenderar den starkt, väldigt bra faktiskt.
Sen vi halv fyra somnade vi, och idag har jag bara städat mitt rum, hejdååååå. ♥
 
 
 

Haj. :)

Ska nog vara med Agnes och Amanda idag. Vad vi ska göra har jag då ingen aning om. Hade tänkt att gå och fixa mig nu men slänger bara in detta korta inlägg så ni vet att jag lever. :)

OMB !!

Älskar min mamma just nu (vilket jag alltid gör ) för jag har fått Believe av min hon. Ingen fattar hur glad jag är just nu, WIEHOOOOOOO! :DDDDDD
För er som inte vet så är det Justin Bieber's nya skiva, den är grymmmmmmt bra. :))))
 
 
En bild på Justin från hans Believe photoshoot. :)
 
 
 

OMB !!

Älskar min mamma just nu (vilket jag alltid gör ) för jag har fått Believe av min hon. Ingen fattar hur glad jag är just nu, WIEHOOOOOOO! :DDDDDD
För er som inte vet så är det Justin Bieber's nya skiva, den är grymmmmmmt bra. :))))
 
 
En bild på Justin från hans Believe photoshoot. :)
 
 
 

Halloj. :)

Min irritation har gått över, hyfsat iaf. Vet inte vad jag ska göra idag, vi kanske skulle till mormor och hälsa på. Sen så kommer min moster snart till Sverige och hälsar på, hon bor i Spanien annars så det ska bli jätte kul. :)
Köpte en rosa t-shirt igår som jag visar senare idag. :)
 
Klippte mig ju i förrgår eller när det nu var, men visar nån bild jag tog snabbt så man kanske inte ser så bra men ja. :)
Ser lite annorluna ut i verkligenheten men jag ska bisa en bättre bild senare och ja, ni kan dissa min mun. :p

irriterad.

Ähh, är så irriterad på en person av ingen anledning eller har väl mina anledningar men vet som ändå inte varför. Och nej jag kommer inte säga vem det är så ingen ide att fråga. Har iaf varit med Agnes, Emmy och Elin idag eller egentligen igår. Vi har varit på stan, sett på när f00 och p99 spelade (fotboll) och mer. Bloggar mer imorgon när jag har sovit, om jag nu kommer det för är typ sååååå irriterad på allt just nu men mest en person som jag nämde tidigare. Sen tror jag det blev nå konstig inlägg förut för att blogg.se blev fucked up och ja. Okej måste typ vårda mitt språk men hejdååååå..

God dag eller natt :)

 

Panik attack typ!

Jag ska fukkin klippa mig idag, jag vill verkigen inte för det kommer säkert bli fult och kort. Fast ska bara klippa en dec men i hår värld är en dec mycket enligt mig. Men visar senare hur det blev om jag inte blev allt för onöjd. Wish me luck. ;)

25 juli. :)

Var ju på stan idag somsagt. Fick ett par svarta jeans av mamma, älskar dom dessutom sitter dom exakt som jag vill att dom ska sitta, för jag har långa ben så måste jag ha större storlek till benen i längen med då blir dom för alldelens för stora runt midjan eller tvärtom men domhar sitter bra i midjan och är bra i längden. Sen köpte jag även en hoddie som var på rea, den är BIEBERLILA, fattar alla hur snygg den färgen är dessutom Justins favorit färg. ;)
Sen köpte jag en liten present till min pappa som jag vet att han gillar, inte speciellt dyr men det är ju tanken som ränknas, eller ?
Aja, ska snart äta och detta har redan blivit för långt men visar mina kläder sen, hejdå. :)<3
 

Måndag.

Goddag på folket, ska iväg och handla med mamma och systrana som jag sa igår. Tänkte även säga till er som skriver  kommentar så har blogg.se gjort om så man kan skriva svar till kommentaren under själva kommentaren, så om ni nu vill veta vad jag har för svar så kolla bara på kommentaren för jag svarar så fort jag kan. Det var allt. :)

Hemma bäst..

Är hemma nu från stugan.. riktigt skönt faktiskt. Imorgon fyller min pappa fyrtioett, så skulle behöva köpa nått till honom fast gör nog det med mamma isf. Har ganska så mycket ont i ryggen idag, vet inte varför. Och jag har ingen som helst blogglust just nu, vill typ äta nu så ska nog gå och göra middag åt familjen för är rätt så yr nu och det blir jag bara när jag måste få i mig näring, det vill säga mat så hejdå. :)

Hemma bäst..

Är hemma nu från stugan.. riktigt skönt faktiskt. Imorgon fyller min pappa fyrtioett, så skulle behöva köpa nått till honom fast gör nog det med mamma isf. Har ganska så mycket ont i ryggen idag, vet inte varför. Och jag har ingen som helst blogglust just nu, vill typ äta nu så ska nog gå och göra middag åt familjen för är rätt så yr nu och det blir jag bara när jag måste få i mig näring, det vill säga mat så hejdå. :)

Design. :)

Om det är någon som kan och har lust och tid att göra en ny design åt mig så säg till, och Emma jag gillar designen men gillar inte bilderna på mig i headern. ;) (skrev det för Emma har gjort designen)

Kommer inte heller blogga nått tills på söndag eftersom vi har ingen dator i stugan. ;)

Torsdag.

Ska ju somsagt till stugan idag, nu känns det verkligen inte kul. Iaf så var jag och sprang igår men det gick inte bra, så fort jag börjar springa börjar knäna göra ont så det känns ganska meninglöst att ens försöka, men ja, kan ju alltid köra fys men det är ju inte lika roligt, fast ska nog stoppa upp min basketkorg med pappa nästa vecka så då kan jag ju spela basket istället. Nog om mina problem, idag fyller min hitlerkompis Martin år, grattis till min underbara hitler kompis, många minnen med dig och hoppas på flera, grattis igen Martino, har grattat han fyra gånger på typ en timme. x)

Lulsundet. :)

Badade idag med Agnes, första gången på året och förmodligen sista, nej men det kändes som det när jag var under vattnet. Och nej jag tänker inte skriva, 'första doppet för iår, wiehoo' för den meningen känns uttjatad. Förövrigt ska jag tills tugan imorgon och jag vill köpa ett nytt tält, för att jag är så allmänt bra, puss och inte kram ;)
Bjuder på denna sne vända och konstiga bild. :)

NBA. :)

Ska gå och se repris på någon NBA match från igår, tror det var Miami mot Oklahoma. Så det var typ allt, har bara degat framför tv i soffan på övervåningen, hatar att vara sjuk, verkligen hatar men aja, så är livet. :/

Förkyld..

Har dragit på mig förkylning nu, det rinner ur näsan (det lät verkligen inte fräsch, men så är fallet) och så rinner det ut ögonen. Kändes ju så kul att bli förkyld på sommarlovet. Iaf så for vi till stugan igår och kom hem idag, vi skulle sova i tältet, jag och mina systrar men vi råkade göra sönder ena tältpinnen när vi skulle sova så vi gick in och sov istället, ja vi har massor av skills, tänkte så ni slapp fråga. ;) För övrigt håller mitt huvud på att sprängas så, hejdå. <3
arkivbild.... ;)

Fredag.

Hej hej, vaknade halv ett och gick upp direkt och åt lunch för var jätte hungrig. Är hemma med Kajsa, min familjs hund. Ska senare vara barnvakt åt Emma med min andra syster idag. Vet inte vad jag ska göra, träna hade jag gjort om jag hade kunnat men det går ju inte så får hitta på något annat. ;)<3

Torsdag.

Har städat massor för att vara mig idag. Sen har jag även bakat en bärpaj med min lillasyster, har inte smakat den ännu men det kommer snart. Hade tänkt att fara och springa, men hatar men, men iaf så har jag sträckt mig i en muskel i ryggen eller vad mamma sa, så det går inte men hittar väl på något annat, jo det blir att mysa till pll, säsong 3 avsnitt 2, kanske lite väl exakt men ja. ;)<3
Gillar verkligen inte 1D, men dom har ju talang såklart annars skulle ju inte flera miljoner personer gilla dom men iaf så var bara tvungen att lägga ut den för texten var för gullig. ;D

JAFNGA

Har tillbringat idag och igår med Agnes, vi har varit ute, ute och ute. Vi var även med Amanda och Izza ett tag igår. Vet att jag inte är så himla aktiv men har massa annat att göra nu när det är lov än att sitta framför datorn så är hellre ute än inne och bloggar så ja. ;)

Tråkigt..

Har verkligen inget att göra, men kanske är med någon i detta underbart fina väder, 30 i solen här på lerbäcken. ;)
Tagen från google. :)

Måndag.

Var med Alma ett tag igår innan jag for till min faster på kalas för att hon fyllde år. Sen for jag hem och åt sen typ sov jag nej men såg på tv. Såg avsnittet när Justin var host för Punk'd, så bäst han är. ♥♥
Aja, vet inte vad jag ska göra idag förutom att jag ska ut och springa till ormberget, sen vet jag inte. Hejdåååå. :)
Jag har tagit bilden så kan alla vara snälla och inte ta den. :)

Woop woop. :)

God morgon eller god dag, kanske passar bättre. Vaknade tjugo i tolv idag, är riktigt utvilad nu så det känns bra och det är bland det bästa med sommarlov att man får sova ut.
Iallafall, idag vet jag inte vad jag ska göra av dagen, skulle kanske vara med Alma men jag vet inte.

Goodbye suckers nej men hejdå! :):*<3



Arikvbild. :D


Tjatjatjatjatja. :)

Klädde på mig vid ett typ och fixade mig innan jag for till Emmas dagis och hämtade hennes ryggsäck och hennes täckningar och allt var det var, så iaf jag gick till Ica med Emmas ryggsäck på axeln och på andra axlen min egna och Emmas teckningar som inte fick plats i väskan i ena handen, sen tog jag även en korg och gick runt och släpade på det samtidigt som jag så smidigt jag kunde ta allt jag skulle handla, sen packade jag upp allt och betalde och packade och på något magiskt sätt med mycket krångel gick det ändå bra, sen när jag kom hem hade jag glömt köpa majs och hårt bröd till tacosen, så då fick jag cykla tillbaka.
Sen gjorde jag maten med mina systrar och sen när mamma kom hem så åt vi, sen efter det for vi till storheden och handlade mat till min hamster på Djur Magazinet och kläder på H&M och en större cykel till min lillasyster för att hon är allmänt bäst och lärt sig cykla utan stödhjul. Iaf så fick jag ett par byxor av mamma och sen köpte jag en mint färgad kuvertväska.
Visar bilder sen imorgon och detta blev nabkfdgnakjf långt så ett stort plus till er som orkade läsa detta. :)

Sommarlov. :D

Vi har nu äntligen fått sommarlov, jajajajajajjajajaaja. ♥ Fast är typ ändå inte bra, för kommer sakna min underbara och bässta klass, var typ sjukt less på den ändå men insåg igår att jag inte var det iaf, åååååå vill verkligen inte byta klass. Men ja, nog om det typ. Har inget annat att säga så typ hejdå !
Jag har inte tagit bilderna utan dom två första är från www.byjuliaa.blogg.se och den sista från www.anderssonalva.blogg.se.

Bad boys!!

Hej hej, jag sitter i sjunger till Amanda via skype, hahahahhihihihhhohohohoohhohohoohhohohohoohohoohhoho. Nej men seriöst nu, ska packa mina saker som jag ska ha till Amanda, för efter vi har varit på Exotic och spelat brännboll med klassen så ska jag och Amanda gå till Ica, köpa godis och gå hem till henne och se Paranormal Acitivity 2. Tagga!
Iaf igår när jag var ute och sprang så blev mitt knä helt anjkfnakjsdfnkjas, det gör ont och kan knappt springa utan att det gör sjukt ont, så har haft det lindat idag, men det gör fortfarande ont, men jag hoppas på det bästa och att det snart går över så jag kan och springa igen. Och mina inlägg är typ noveller har jag märkt.;) Men aja, hejdå. ♥

Goddag. :)

Hej, har varit med Alma idag, det var kul och har insett hur omoget folk det finns. Men ja, det tänker jag då inte ta upp här. Imorgon blir det att sova hos Amanda, TAGGA! Har även klass grej, vi ska äta på Exotic och sen spela brännboll på kvällen. Det blir nog roligt, iaf att sova hos Amanda. Ska typ äta snart, fast är inte ett dugg hunrig men ja, sen hade jag tänkt att fara ut och springa/jogga/kuta eller vad alla personer nu säger. :)
578281_387786681267568_87110130_n_large

Men hej. :)

Alvas kalas var jätte roligt, vi åt kycklingsallad, lyssnade på musik och såg män som hatar kvinnor, den var faktiskt ganska bra ändå. Idag har jag varit tråkig och städat hela dagen, fast städningen tog bara så lång tid eftersom jag har varit matt i kroppen och ja, ni förstår. Btw, till middag åt jag tre portioner mat och 3 sport mackor. Eftersom min familj tycker jag äter lite så blev jag typ stolt för att jag åt mest av alla i min familj idag så ja jag var tvungen att skriva detta. ;)

Förlåt...

Har tränat, varit med kompisar, syskonen och massa sånt så har inte haft tid att blogga, första gången denna vecka och nästan förra veckan jag slår på datan så ja, det säger allt. Var iaf på kalas hos Amanda igår, det var azum. Hon fick Someday, Justin biebers parfym av mig, Julia och Agnes. Eftersom den är ganska dyr så slog vi ihop båra pengar och ja. Var även på stan med mest Alma, köpte en skjorta som jag visar senare. Vid sju går jag över till Alva på hennes kalas. Nu väntar jag bara på att Alma ska komma och lyssnar på musik, ha en bra lördagskväll allihopa. ♥
Bild från förra veckan. :*

RSS 2.0