Hemma bäst..

Är hemma nu från stugan.. riktigt skönt faktiskt. Imorgon fyller min pappa fyrtioett, så skulle behöva köpa nått till honom fast gör nog det med mamma isf. Har ganska så mycket ont i ryggen idag, vet inte varför. Och jag har ingen som helst blogglust just nu, vill typ äta nu så ska nog gå och göra middag åt familjen för är rätt så yr nu och det blir jag bara när jag måste få i mig näring, det vill säga mat så hejdå. :)

Kommentarer
Postat av: Tora

Hej Frida! Viktigt att du äter. Skriv ett fint brev till din pappa som födelsedags present för sådant finns inte att köpa. Jag kommer ihåg ett brev jag fick av dig när jag fyllde år ett par år sedan. minns än hur glad jag blev åt det, det finns kvar och jag har läst det ett par gånger efter det. Finns inga presenter som väger upp detta. Vi säger för lite hur mycket alla betyder för varandra. Mitt tips snus och ett brev. Kram

Svar: Hej hej. Ja. Juste, det brevet hade jag helt glömt bort, vi får se vad jag hittar på fast vi alla i familjen förutom pappa då skulle ge något tillsammans. :)
None None

2012-06-24 @ 22:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0